HA DUKAT do.o.

HA DUKAT do.o.

O kompaniji

Kompanija “HA DUKAT” d.o.o. osnovana je 2012. godine sa sjedištem u Zenici (BiH).

Bavimo se preradom kafe, odnosno proizvodnjom mljevene kafe pod imenom “Stari dukat” od 2021. godine.

Snaga naše kompanije je u preciznosti i stručnosti u prženju kafe.

Naši proizvodi se prave uz savremene proizvodne procese i rezultat su savršenog spoja iskustva i tehnologije. Mnogobrojne provjere sirovina, porijeklom iz Centralne i Južne Amerike, redovno se sprovode u skladu sa tradicionalnom metodom na tradicionalnim kamenim mlinovima na kojima se dobiva kvalitetan i prepoznatljiv ukus kafe.

Posebno ističemo da naš brend “Stari dukat” posjeduje HALAL, ISO i HACCP certifikat čime pokazujemo ozbiljnost i profesionalnost prema našim potrošačima.

Posebnu usmjerenost na unapređenju naših proizvoda nametnuli su zahtjevi zbog novih životnih stilova. Stoga, planirano je uvođenje novih proizvoda kao što su: espresso kafa, instant kafa, kapsule i aparati za kafu.

Čvrsto vjerujemo da je naš cilj za budućnost poboljšavanje kvaliteta naše kafe i tako našim potrošačima ponudimo više jer zadovoljstvo naših potrošača je naš glavni cilj.

Naša misija je stvoriti zdravije društvo povezujući ljude s pravom kafom.

O proizvodu

 

Kafa STARI DUKAT je domaći proizvod. Cijeli proces proizvodnje od prženja, mljevenja na tradicionalnim kamenim mlinovima do pakovanja odvija se u Bosni i Hercegovini tačnije u Zenici. Stari dukat je organska kafa vrhunske kvalitete i samim tim ima bolju aromu. Koristi se kao standardna kafa. Sastojci našeg proizvoda su: arabika i robusta kafa bez upotrebe hemijskih sredstava i đubriva, herbicida i pesticida koji su loši za zdravlje.

Naša kafa je bez primjesa i surogata, bez vještačkih aroma i osvježivača, a zahvaljujući integrisanom standardu kvaliteta “HA DUKAT” d.o.o. jednaku pažnju pridaje nabavci sirovina i krajnjem proizvodu. Spojem savremene tehnologije i tradicionalanog načina mljevenja kafe plasiramo visokokvalitetan proizvod na tržište Bosne i Hercegovine.

Proizvodi su certifikovani u skladu HALAL, ISO I HACCP standardom.

Pakovanja krasi žig „Kvalitetan proizvod – proizvedeno u Bosni i Hercegovini“.

 

 


Web stranica

IZDVAJAMO AKCIJE
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija