Belif d.o.o.

Belif d.o.o.

Belif d.o.o. je tvornica hemijskih proizvoda osnovana 1996. godine. Konstantnim razvojem firma danas zauzima lidersku poziciju u svojoj branši. Belif d.o.o. je trenutno jedan od najvećih proizvođača antifriza, sredstava za pranje i odmrzavanje vjetrobranskog stakla i auto kozmetike te drži lidersku poziciju u proizvodnji sredstava za tretman bazenskih voda. Pored toga Belif d.o.o. proizvodi i sredstva za održavanje higijene u domaćinstvu i industriji, te širok spektar fluida za specijalne namjene.

Uslijed tendencije rasta firme i širenja asortimana proizvoda, kao i potrebe tržišta za kvalitetnim domaćim motornim i industrijskim uljima, te povezanosti sa sestrinskom firmom Life Oil, Belif je sredinom 2016. godine pokrenuo proizvodnju motornih i industrijskih ulja pod robnom markom naziva BELLUBE. U proizvodnji BELLUBE ulja se koriste visokokvalitetna bazna ulja i aditivi renomiranih svjetskih proizvođača. Analiza gotovih proizvoda vrši se u vlastitoj laboratoriji, kao i u eksternim laboratorijama.

​Firma je locirana u industrijskoj zoni u Jelahu, općina Tešanj, te posjeduje vlastiti proizvodno poslovni kompleks od 6.000 metara kvadratnih, na ukupnoj površini od 20.000 metara kvadratnih. U okviru naše tvornice nalaze se proizvodni pogon, skladišni prostori za repromaterijale i gotove proizvode, upravno-administrativna zgrada te laboratorija za razvoj i kontrolu proizvoda. Kompletna tvornica izgrađena je po strogim svjetskim standardima u pogledu sigurnosti uposlenih te posjeduje sve neophodne dozvole iz oblasti zaštite okoliša. U kontinuitetu razvoja i primjene sistema upravljanja kvalitetom, Belif d.o.o. je od juna 2018. godine certificiran i prema zahtjevima ISO 9001:2015. I u narednom periodu Belif d.o.o. želi zadržati lidersku poziciju kroz konstantno investiranje u novu opremu, nove proizvode, te usavršavanje same prodaje proizvoda. Na to nas obavezuje naša trenutna tržišna pozicija kao i trend rasta, koji nas prati od samog osnivanja.


Web stranica

IZDVAJAMO AKCIJE
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija