Mliječna industrija 99

Mliječna industrija 99

“Mliječna industrija 99” d.o.o. je osnovana 2015 godine, kupovinom strateškog udjela od Zott International GmbH, Mertingen, Njemačka. Osnovna djelatnost naše kompanije je prerada i promet mlijeka i mliječnih prerađevina. Kompanije je locirana u Gradačcu, u sjeveroistočnom dijelu Bosne i Hercegovine, sa strateškom pozicijom u blizini granice sa Republikom Hrvatskom i odgovarajućim putnim komunikacijama. Trenutno je u našoj kompaniji zaposleno 59 mladih i energičnih radnika, od kojih je 12 visokoobrazovanih, sa kontinuiranim rastom broja zaposlenih. Pored toga, preko 1500 zadovoljnih kooperanata dolaze kao rezultat ozbiljnog i sistemskog rada i pristupa otkupu sirovog mlijeka. Također, naša kompanije je ponosni vlasnik nekoliko certifikata o kvaliteti i kontroli menadzmenta, sljedivosti proizvodnje, kontroli kvalitete, te Halal certifikata. Kao rezultat gore navedenih kompetencija, ponosni smo vlasnik EU licence za izvoz naših proizvoda u zemlje Evropske Unije, licence koja dokazuje da su naši proizvodi i proizvodni proces u standardu sa strogim regulativama Evropske Unije.

Misija

Naša misija je zadovoljan krajnji potrošač, uz zadovoljstvo svih faktora uključenih u isporuku naših proizvoda do naših kupaca. Naša najbolja referenca je zadovoljan kupac.

Vizija

Vizija naše kompanije je postati lider u segmentu mljekarstva, uz konstantno ulaganje u inovacije i tehnologiju, da bi se osigurao vrhunski kvalitet proizvoda našeg brenda „Natura“ i „Milkland“.


Web stranica

IZDVAJAMO AKCIJE
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija