Mlin i pekara Ljubače

Mlin i pekara Ljubače

Osnovano 1950. s početnim kapacitetom mlina od 50 tona dnevno. Nakon obnove 1956., kapacitet je povećan na 60 tona. Modernizacijom 1960-ih i 1970-ih kapacitet skladištenja pšenice narastao je do 50.000 tona, čineći ga jednim od najvećih u BiH.

Zaštita ugleda, kvaliteta i zadovoljstva: Naša misija za bolju budućnost

Naša misija je zaštita i unaprjeđenje ugleda i kvalitete naših proizvoda i usluga, s fokusom na zadovoljstvo naših potrošača. Također, želimo izgraditi i očuvati prepoznatljiv brend naše kompanije, te njegovati pozitivne odnose s poslovnim partnerima.

Strpljivim radom, dugom tradicijom i odličnim kvalitetom, već 68 godina dajemo najbolje Tuzli, Semberiji, Posavini… Zato tradiciju i birano porijeklo, želimo utkati u današnje vrijeme, te sa vrhunskim kvalitetom brašna, kojeg su vješte ruke naših majki, nena i baka znale pretvoriti u ukusne pite, pogače i kolače čiji miris pamtimo iz djetinjstva i mladosti, želimo zadovoljiti zahtjevno Bosanskohercegovačko tržište.

Danas Društvo vrši prodaju proizvoda iz svog asortimana na područje cijele Bosne i Hercegovine te upošljava 128 radnika.


Web stranica

IZDVAJAMO AKCIJE
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija