VILSON COMPANY

VILSON COMPANY

Vilson Company

Vilson Company d.o.o, kao ponosni vlasnik Balance brenda i Vitamin bara, ističe se svojim jedinstvenim pristupom društveno odgovornom poslovanju, s posebnim naglaskom na inkluzivnost i raznolikost u radnom okruženju. Sa 15 zaposlenih, od kojih je 10 osoba s invaliditetom, kompanija demonstrira snažnu posvećenost pružanju jednakih mogućnosti za sve, uključujući i one u proizvodnji gdje je 5 od 6 zaposlenih osoba s invaliditetom. Ovaj pristup ne samo da doprinosi kvaliteti proizvodnje već i promoviše inkluzivno radno okruženje, što je vidljivo i u Vitamin baru gdje dva od pet zaposlenih također pripadaju ovoj grupi.

Kompanija se ne zaustavlja samo na proizvodnji, već se inkluzivnost prožima kroz sve segmente poslovanja, uključujući komercijalni sektor i administraciju, gdje jedan od dvoje, odnosno oba zaposlena, imaju invaliditet. Vilson Company d.o.o time postavlja standard u društveno odgovornom poslovanju, ne samo promovišući značaj inkluzivnosti u svakodnevnim operacijama, već i potičući širu zajednicu na razmišljanje o važnosti raznolikosti i podrške osobama s invaliditetom. Kroz svoj profesionalni razvoj, kompanija teži kreiranju pozitivnog uticaja na zajednicu, dokazujući da je moguće uspješno poslovati držeći se visokih etičkih standarda i principa inkluzivnosti.

Balance Brand – kućna hemija

Balance brand predstavlja vaš pouzdan izbor za vrhunsku kućnu hemiju. Vođeni smo strašću ka kreiranju proizvoda koji olakšavaju vašu svakodnevicu i istovremeno štite našu okolinu. Naša predanost ne staje samo na proizvodima visokog kvaliteta; duboko smo posvećeni održivosti i filantropiji, težimo da kroz svaki naš proizvod i poslovnu praksu doprinosimo boljem i zdravijem svijetu.


IZDVAJAMO AKCIJE
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija