Zlatno zrno d.o.o.

Zlatno zrno d.o.o.

Firma je osnovana početkom 2013. godine u Istočnom Novom Sarajevu, sa osnovnom djelatnošću proizvodnja i maloprodaja pekarskih proizvoda. Na samom početku kompletna proizvodna djelatnost, kao i funkcionisanje maloprodajnih objekata su se odvijali u iznajmljenim objektima. Nakon kratkog vremena i evidentne tražnje na tržištu za našim proizvodima, razvijaju se veleprodajni kanali distribucije, tako da se naši proizvodi, u ovom momentu, mogu pronaći na kompletnom tržištu Istočnog Sarajeva, Kantona Sarajevo, Visokog, Kiseljaka.

U međuvremenu je firma izvršila preregistraciju i kao osnovu djelatnost definisala proizvodnju hljeba, dvopeka, keksa, trajnih peciva i kolača, veleprodaja i maloprodaja hljeba, svježih peciva, keksa, kolača i proizvoda od brašna, trgovina na veliko ostalom hranom, djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane i djelatnosti keteringa.

U ovom momentu firma zapošljava oko 100 radnika.Razvoj firme je išao ubrzano, proizvodnja se odvija u dva objekta u sopstvenom vlasništvu firme, oba se nalaze u Istočnom Novom Sarajevu.U sastavu firme radi osam maloprodajnih objekata.

Što se tiče veleprodaje, potrebno je napomenuti da se saradnja ostvaruje sa svim većim trgovinskim lancima na području Sarajeva i Zenice (Mercator, Konzum doo, Tropic Maloprodaja doo, Bingo doo export – import, Robot General Trading Co doo, Best UTD doo, Onogošt doo, Power doo, Deny prom doo), te većim i manjim trgovinama. Firma je intenzivirala prodaju svojih proizvoda javnim državnim institucijama koje svoju nabavku vrše putem javnih nabavki.


Web stranica

IZDVAJAMO AKCIJE
Akcija
Akcija
Akcija
Akcija